Content Marketing Uitbesteden.

Wil je nieuwe klanten dan is content onmisbaar. Content marketing is de manier om bezoekers aan te trekken, in te spelen op emoties en behoefte te creëren. Kortom, content marketing is onmisbaar om een exponentiële groei in omzet te realiseren.

Waarom Content Marketing?

De kracht van het verhaal is de kracht van content marketing. Verhalen roepen gevoelens op, spreekt de verbeelding aan en brengt niet alleen een boodschap over maar ook emoties. Daarmee is de impact van een verhaal vele malen groter dan van een advertentie.

Content marketing kan je helpen bij je SEO doelstellingen, de kwaliteitsscore van je SEA campagnes, de basis zijn van je social media campagnes, verleiden in email marketing en helpen bij het bereiken van thought leadership.

Met content marketing kan je communiceren met je prospects, leads en klanten. Kort gezegd, je hebt content nodig om prospects te beinvloeden om klant te worden.

Content Marketing Uitbesteden of zelf doen?

Zoals gezegd is content marketing jouw verhaal doen. En niemand kent het verhaal beter dan jij. Waarom zou je het dan uitbesteden? De manier waarop je jouw verhaal vertelt is essentieel om het verhaal op goede wijze over te brengen.

Voor sommige mensen is het overbrengen van hun verhaal lastig. Er is iets dat ze tegenhoudt. Hoe goed het verhaal ook is, als je niet de juiste noten weet te raken dan zal de lading van het verhaal tussen wal en schip vallen.

Daarom kan het geen kwaad om je verhaal te laten vertellen door iemand anders. Iemand die daar goed in is. 

Content Marketing Uitbesteden

Uiteindelijk gaat het allemaal om het eindresultaat. Jij bent goed in jouw core business, wij zijn goed in content marketing. Laat ons jouw verhaal vertellen om nieuwe klanten aan te trekken. Nieuwe klanten zijn voor ons altijd het doel. Ook met content marketing.

Content Marketing gaat niet alleen maar over mooie verhalen. Het moet natuurlijk ook wat opleveren. Daarom werken we met content marketing toe naar dat ene doel; meer klanten voor jouw bedrijf.

Hieronder tref je onze content marketing pakketten aan. Zo gaan we maandelijks voor je aan de slag om geweldige content te maken die ook daadwerkelijk resultaten opleveren.

Wil je liever een aanbieding op maat? Dan kan dat uiteraard. Geef dit dan aan in het contactformulier.

Content Marketing Uitbesteden Tarieven

Je zit nergens aan vast

Wij vertellen verhalen voor jou en doen dat met groot plezier. Maandelijks zie je steeds meer nieuwe klanten binnenkomen bij jouw bedrijf. De zaken gaan goed. En toch kan het zijn dat je je niet langer lekker voelt bij de samenwerking. Geef dit gerust aan en we beëindigen de samenwerking. Geen langlopende contracten maar maandelijks opzegbaar.

Zeg voor de laatste dag van de maand op en aan het einde van dezelfde maand stopt de samenwerking. Je kan dus op 30 januari nog opzeggen voor de maand februari. Daarmee houden we het risico voor onze klanten zeer laag.

Ik wil meer omzet uit mijn website halen

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Als je onderstaand formulier invult dan nemen we binnen 4 uur contact met je op. In dit gesprek maken we een afspraak en daarna nemen we een beslissing of we de samenwerking opstarten.

Mis niks over klantengroei

Pin It on Pinterest

Share This