SEA Uitbesteden.

Hoger komen in de zoekmachines kost tijd. En tijd is geld. Kies er daarom voor om binnen een paar uur bovenaan de zoekmachine te staan op je favoriete zoekwoorden. Kies voor SEA. Met 5,6 miljard zoekopdrachten per dag. is Google Ads, voorheen Google Adwords, essentieel voor SEA. Nu kan je dit zelf doen maar de kans dat je teveel betaald is groot. Daarom is SEA uitbesteden een beslissing die je meer geld oplevert dan dat het kost.

Waarom SEA?

Dat zoekmachines je veel leads en kopende klanten kunnen opleveren is waarschijnlijk geen nieuws meer voor je. SEA is hiervoor een echte uitkomst omdat je hiermee op korte termijn meer klanten naar je toe kan trekken. Het mooie van SEA is dat je heel goed de kosten kan afzetten tegen de inkomsten.

SEA draait namelijk allemaal om rendement. Het gevaar van SEA is namelijk dat je heel snel veel geld uitgeeft zonder dat het iets oplevert. Daarom meten we altijd het rendement van de SEA campagnes. Zo weet je welk zoekwoord wel rendement oplevert en welke niet en bespaar je op de kosten.

SEA Uitbesteden of zelf doen?

Zoals gezegd kan SEA heel veel geld kosten zonder dat het iets oplevert. Wanneer je SEA uitbesteed weet je zeker dat hier aandacht aan wordt besteed. De kennis en ervaring die wij hebben werkt in jouw voordeel wanneer je SEA uitbesteed. Wanneer je zelf aan de slag gaat met bijvoorbeeld Google Ads dan kan het zijn dat je teveel betaald voor zoekwoorden die weinig rendement opleveren.

Wist je bijvoorbeeld dat je bovenaan Google kan staan terwijl je minder betaald dan je concurrent op dit zoekwoord? Dit soort kennis is essentieel om je rendement te optimaliseren.

Vaak spreken wij ondernemers die SEA hebben geprobeerd maar er na een aantal maanden mee gestopt zijn. Het koste meer dan het opleverde. Om van SEA een succes te maken heb je namelijk wel kennis nodig die je vaak door de jaren heen op doet. Wij spendeerde in 2006 al tienduizenden euro’s aan Google Adwords en hebben daarmee een grote bron aan ervaring. Wij maken dan ook geen beginnersfouten meer en kunnen daarmee veel geld besparen voor ondernemers.

SEA Uitbesteden

Uitbesteden van SEA is voor ondernemers die zelf de kennis ontberen dan ook een verstandige keuze. Het scheelt je leergeld en het resulteert in meer klanten dan wanneer je er zelf mee aan de slag gaat. Omdat wij geloven in resultaten behalen zorgen wij bij het uitbesteden van SEA ook voor SEA campagnes die meetbare resultaten opleveren. Ook wanneer je website daar op dit moment nog niet voor ingericht is.

SEA gaat namelijk verder dan de juiste zoekwoorden inkopen en advertenties maken die resulteren in klikken van de juiste personen.

Hieronder tref je onze SEA pakketten aan. Zo krijg je inzicht in de kosten van het uitbesteden van SEA. Echter zien we vaak dat er met onze klanten maatwerk afspraken worden gemaakt. We houden namelijk niet van half werk. We willen graag succes behalen voor onze klanten en dat gaat vaak verder dan alleen SEA campagnes inrichten.

Vergeet niet, bij Marketing Outlaws zit je nergens aan vast. Als je wilt opzeggen dan kan je dat op elk gewenst moment doen. Wij geloven in samenwerkingen waarbij beide partijen tevreden zijn.

SEA Uitbesteden Tarieven

Je zit nergens aan vast

Wij geloven niet in wurgcontracten bij Marketing Outlaws. Daarom kan je opzeggen wanneer je wilt. Een samenwerking waarin een van de partijen ontevreden is is geen samenwerking.

Zeg voor de laatste dag van de maand op en aan het einde van dezelfde maand stopt de samenwerking. Je kan dus op 30 januari nog opzeggen voor de maand februari. Daarmee houden we het risico voor onze klanten zeer laag.

Vergroot vanaf vandaag je rendement

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Als je onderstaand formulier invult dan nemen we binnen 4 uur contact met je op. In dit gesprek maken we een afspraak en daarna nemen we een beslissing of we de samenwerking opstarten.

Mis niks over klantengroei

Pin It on Pinterest

Share This