Email Marketing Uitbesteden.

Je toekomstige omzet zit in je emaildatabase. In Amerika zeggen ze ‘The money is in the list’. Wil je groeien in omzet dan boek je het snelst resultaten met de inzet van email marketing. Het uitbesteden van email marketing aan email experts kan het verschil zijn tussen enkele klikken op je nieuwsbrief tot het binnenhalen van de gewenste omzet. Email marketing is één van de wegen om te groeien in klanten. Maak er gebruik van.

Waarom Email Marketing?

Stel je overweegt een geweldige vakantie vol met avontuur in Zuid Amerika en dan krijg je zomaar uit het niets een aanbieding in je mailbox voor een avontuurlijke vakantie naar Colombia. Vol met avontuurlijke uitjes, geweldig eten en overnachtingen in de jungle. Dit is precies wat je wilt en het is nog eens in de aanbieding. Dit moet je wel gaan boeken want dit is gewoon het lot.

Maar kwam die email wel uit het niets? Is het wel het lot? Of is dit email marketing?

De kracht van email marketing is de juiste boodschap op het juiste moment voor de juiste persoon. Als je dit op de juiste manier inricht en uitvoert is het dé manier om extra klanten te verwerven. Je toekomstige omzet zit echt in je emaildatabase.

Email Marketing Uitbesteden of zelf doen?

Als je een emaildatabase hebt dan verstuur je waarschijnlijk één keer per maand een nieuwsbrief. Regelmatig krijg ook ik van dit soort nieuwsbrieven binnen. Hoeveel daarvan denk je dat ik open? Heel erg weinig. Hoeveel van degene die ik open denk je dat ik sluit na enkele seconde? Heel veel. En hoeveel denk je dat mij verleiden om te klikken? Nog veel minder.

Zie je dit ook terug in de resultaten van de emails en nieuwsbrieven die je verstuurt? Dan is het verstandig om te stoppen met het zelf doen van email marketing en te beginnen met het uitbesteden van email marketing. Een samenwerking met email marketing experts verdient zich altijd terug. Als dit niet het geval zijn dan zou geen enkel email marketing expert opdrachten krijgen.

Email Marketing Uitbesteden

Wanneer je email marketing uitbesteed dan brengt dit een aantal voordelen met zich mee;

  • Een hoger openingspercentage
  • Meer klikken uit je nieuwsbrief naar je website
  • Meer abonnees die klant worden
  • Meer omzet uit je email marketing

Wij verzorgen niet alleen de uitvoering van je email marketing maar wij denken ook na over de te voeren strategie. Maak je al selecties? Test je op onderwerpregels? Wij zorgen niet alleen voor betere resultaten maar helpen je ook op weg om betere beslissingen te nemen. Tenminste als je daar open voor staat.

Onderstaand tref je onze email marketing pakketten aan. We zien dat veel bedrijven met deze pakketten goed geholpen worden. Maar elk bedrijf is natuurlijk anders. Soms wil je net even wat anders. Wil je liever een aanbieding op maat ? Dan kan dat uiteraard. Geef dit dan aan in het contactformulier.

Email Marketing Uitbesteden Tarieven

Je zit nergens aan vast

Ken je dat fitness abonnement waar je nooit gebruik van maakt? Maar waar je nog 6 maanden aan vast zit? Dat is irritant toch? Daarom kan je bij een samenwerking met Marketing Outlaws op elk gewenst moment de samenwerking stopzetten. Juiste moment, juiste boodschap, juiste persoon… Niet irritant zijn is hierin nogal belangrijk dus je zit bij ons nergens aan vast.

Zeg voor de laatste dag van de maand op en aan het einde van dezelfde maand stopt de samenwerking. Je kan dus op 30 januari nog opzeggen voor de maand februari. Daarmee houden we het risico voor onze klanten zeer laag.

Ik wil meer omzet uit email marketing halen

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Als je onderstaand formulier invult dan nemen we binnen 4 uur contact met je op. In dit gesprek maken we een afspraak en daarna nemen we een beslissing of we de samenwerking opstarten.

Mis niks over klantengroei

Pin It on Pinterest

Share This