Disclaimer

Marketing Outlaws is een organisatie die gelooft in het delen van kennis om samen sterker te worden. De wereld is zonder alle technologie al complex genoeg. In het kader daarvan hebben wij een disclaimer opgesteld.

Marketing Outlaws staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 41443292.

 

Content, informatie en adviezen

De informatie die je aantreft op MarketingOutlaws.nl en alle andere kanalen die Marketing Outlaws inzet is geheel vrijblijvend. Er zijn geen rechten te ontlenen aan de adviezen, content en informatie die Marketing Outlaws verspreidt.

Er wordt dan ook niet gegarandeerd dat deze informatie accuraat of juist is.

Marketing Outlaws heeft het recht de informatie op MarketingOutlaws.nl ten alle tijden te wijzigen en aan te passen. Dit kan Marketing Outlaws doen zonder andere hiervan vooraf op de hoogte te brengen.

Het is mogelijk voor een ieder te reageren op berichten op MarketingOutlaws.nl. Dit maakt het mogelijk voor een ieder om zijn mening te verkondigen op MarketingOutlaws.nl. Marketing Outlaws is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor deze mening of informatie. Marketing Outlaws controleert of modereert deze informatie ook niet voorafgaand aan plaatsing.

Wel is Marketing Outlaws bereid te luisteren naar klachten hieromtrent. Deze ontvangen wij dan ook graag via het contactformulier. Hoewel we niks kunnen garanderen over de uitkomst nemen wij elke klacht serieus en in behandeling. Een grondig onderzoek zal ten grondslag liggen aan elke klacht die gemeld wordt.

 

Copyright en auteursrechten

Marketing Outlaws geloofd in het delen van kennis. Wij hebben dan ook geen bezwaar tegen het delen van onze content zoals afbeeldingen, infographics of video’s. Wel verwachten wij in deze gevallen een duidelijk bronvermelding zodat het duidelijk is van wie de content afkomstig is.

Het kopiëren en verspreiden van tekstuele content is echter niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Marketing Outlaws. De uitzondering hierop is tekstueel gebruik onder het citaatrecht. Hierbij is de juiste bronvermelding cruciaal, wordt dit achterwege gelaten dan betreft dit plagiaat.

Mis niks over klantengroei

Pin It on Pinterest

Share This