Email Marketing Advies.

Dagelijkse ontvangt jouw doelgroep tientallen emails. Een groot deel van die emails kwam waarschijnlijk van onze hand. Voor diverse uitgeverijen hebben wij maandelijks honderdduizenden emails verzonden. Wij weten daarom wat je wel en niet moet doen om je email marketing succesvol in te zetten. Niet alleen voor betere openingspercentages maar vooral voor meer klanten.

Meer klanten uit email marketing

Email marketing bestaat al vele jaren en daardoor worden steeds meer bedrijven er beter in. Je wilt natuurlijk niet achterblijven en daarom kan je een gratis email marketing scan goed gebruiken. Email marketing is namelijk het marketingkanaal waar je de meeste conversies mee kan behalen.

Dus investeer een paar minuten om onderstaande email marketing scan in te vullen en breng je email marketing naar een hoger niveau. Tijd om op te vallen in de mailbox van jouw doelgroep en van jouw doelgroep jouw klanten te maken.

Gratis Email Marketing Scan

Binnen 24 uur laten wij jou weten hoe je je email marketing campagnes kan verbeteren. Dit alles met het doel dat je meer rendement uit jouw emails haalt. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Waarom zou je geen gebruik maken van onze ruime ervaring en kennis?

Maak je gebruik van marketing automation?

Segmenteer je je emaildatabase om relevante emails te versturen?

Personaliseer je je emails?

Verstuur je nieuwsbrieven?

Mis niks over klantengroei

Pin It on Pinterest

Share This