Social Media Marketing Uitbesteden.

Social Media heeft een enorm bereik. Daarom kan het enorm veel impact maken voor jouw bedrijf. Maar er is ook erg veel concurrentie. Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep niet alleen jouw berichten zien maar ook geactiveerd worden om er op te reageren? Wanneer je social media marketing uitbesteed laat je social media experts jouw social media strategie uitstippelen. Wij gaan ervoor zorgen dat jij jouw doelgroep bereikt en activeert.

Waarom social media marketing?

Praktisch iedereen heeft wel een social media account. Dat maakt dat social media een enorm bereikt heeft. Daarnaast kan je op social media het gesprek aan met potentiële klanten. Interactie is heel belangrijk omdat de impact hiervan zoveel groter is dan van een advertentie waarin de communicatie eenrichtingsverkeer is.

Maar alle ondernemers zijn vandaag de dag actief op social media. De concurrentie is dus enorm. Hoe zorg je dat jij opvalt tussen al die berichten? En hoe zorg je dat je berichten op social media plaatst die een reactie oproepen bij jouw doelgroep? Het is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom reist de vraag of je social media marketing zelf op je wilt nemen of wilt uitbesteden?

Social media marketing uitbesteden of zelf doen?

Social media marketing kan soms frustrerend zijn als je maar geen resultaten ziet terwijl je concurrenten wel succesvol zijn. En dan heb ik het nog niet eens over hoe tijdrovend het kan zijn. Goede verhalen bedenken, reageren op reacties en het uitstippelen van het volgende juiste bericht.

Dit alles terwijl je weet dat social media een grote rol kan spelen bij het creëren van behoefte bij nieuwe klanten. Het kan je dus helpen om nieuwe klanten te werven. Maar dan moet je wel weten wat je doet. Wat je hiervoor nodig hebt is kennis, creativiteit, je doelgroep begrijpen en tijd.

Dit terwijl tijd zo kostbaar is voor ondernemers. Een ondernemer is goed in wat hij doet en dat hoeft niet altijd marketing en social media marketing te zijn. Voor de boekhouding huur je een boekhouder in, voor marketing een marketeer. Alles om te werken naar een optimaal resultaat.

Social Media Marketing Uitbesteden

Het uitbesteden van social media marketing is een logische stap als je succesvol wilt zijn. De kennis die je nodig hebt voor dit succes koop je in wanneer deze ontbreekt. Daarom is social media marketing uitbesteden een goede keuze voor ondernemers.

Iedereen kan namelijk berichten plaatsen op social media maar berichten die effectief zijn is totaal wat anders. Je wilt niet wachten totdat je een keertje bij toeval een klik krijgt op een social media bericht. Je wilt continu op de top van je kunnen presteren. Berichten plaatsen die effectief zijn en nieuwe klanten je marketingfunnel intrekken.

Wij hebben een aantal social media marketing pakketten gecreëerd. Dit geeft je een beeld van de kosten van het uitbesteden van social media marketing. Echter maken we vaak met onze klanten maatwerk afspraken. Elk bedrijf heeft namelijk een eigen verhaal en daarmee een eigen kracht. Om die volledig tot zijn recht te laten komen is social media slechts een kanaal.

Denk daarmee niet dat je meteen de hoofdprijs betaalt. De werkzaamheden kunnen variëren maar dat hoeft niet te betekenen dat de kosten ook veranderen. Soms is het effectiever om maar één ijzersterk bericht te plaatsen per week en meer aandacht te besteden aan het optimaliseren van de landingspagina.

Nog een belangrijk onderdeel van samenwerken met Marketing Outlaws is dat je op elk gewenst moment kan stoppen met de samenwerking. Je zit dus nergens aan vast. Wij geloven namelijk in een samenwerking waarbij beide partijen tevreden zijn.

Social Media Uitbesteden Tarieven

Je zit nergens aan vast

Samenwerken doe je samen. Dat betekent dat je het ook beide moet willen. Zodra een van beide partijen ontevreden is is het tijd om de samenwerking te beëindigen. Daar geloven we in bij Marketing Outlaws en dat is dan ook hoe we samenwerken met onze klanten. Opzeggen is dan ook heel eenvoudig bij ons.

Zeg voor de laatste dag van de maand op en aan het einde van dezelfde maand stopt de samenwerking. Je kan dus op 30 januari nog opzeggen voor de maand februari. Daarmee houden we het risico voor onze klanten zeer laag.

Stop met berichten plaatsen en start met inspireren

Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen. Als je onderstaand formulier invult dan nemen we binnen 4 uur contact met je op. In dit gesprek maken we een afspraak en daarna nemen we een beslissing of we de samenwerking opstarten.

Mis niks over klantengroei

Pin It on Pinterest

Share This