Hotelmarketing met Google Streetview

Online marketing draait in veel gevallen om een goede buyer journey en voor hotelmarketing speelt gebruikerservaring daar een belangrijke rol in. Met Google Streetview kan je iets heel bijzonders doen. Iets dat van toegevoegde waarde is voor potentiële nieuwe gasten.

 

Wat kan je met Google Streetview als hotel?

Google streetview ken je waarschijnlijk van het kijken in straten via het internet. Met Google Maps geeft je dit een goed beeld als je een bepaald gebouw zoekt. Voor hotels geeft het de mogelijkheid om een kijkje in het hotel te nemen.

Met een virtuele tour kan je zo gasten laten zien waar ze gaan overnachten. Je kan de volledige tour laten zien, dus ook de ontvangst, het restaurant en de kamers. Zo maak je als hotel goed gebruik van de mogelijkheden van het internet. Online marketing zoals het bedoeld is.

 

Wat levert Google Streetview je op als hotel?

Hotels die Google Streetview een kijkje in het hotel laten nemen worden beter gevonden in zoekmachines als Google. Het heeft dus toegevoegde waarde van SEO in jouw hotelmarketing strategie.

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat zo’n 80 procent van de mensen het visuele aspect van een hotel belangrijk vinden. Dit levert je daardoor ook meer websitebezoekers op voor jouw hotelwebsite.

 

Hoe zet ik Google Streetview in binnen mijn hotelmarketing?

In Nederland zijn er gespecialiseerde bureaus die door Google zijn gecertificeerd. Deze videografen en fotografen kunnen de binnenkant van jouw hotel op Google Streetview brengen zodat jij je hotel online kan presenteren zoals jouw hotel dat verdient.

Doe de online marketing scan

Over de auteur

Deze blog is geschreven door de eigenaar van Marketing Outlaws. Hij is al ruim 15 jaar actief in de mediasector en kent de klappen van de zweep. Heeft ruim 100 websites opgezet en ondersteunt jaarlijkse vele klanten met advies over online marketing. Heeft diverse opleidingen en cursussen afgerond en certificaten behaald. Onder andere van Google en Nima. Het doel van elke online marketing inspanning is gericht op omzetgroei. Gamertag - Illegal Muffin -

Meer over de eigenaar

Gratis Online Marketing Scan?

Ja, ik wil vrijblijvend een gratis scan ontvangen van mijn website om meer klanten uit mijn website te halen.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten

Pin It on Pinterest

Share This