Meer restaurant omzet in de wintermaanden

Wil je meer omzet genereren voor jouw restaurant dan kunnen onderstaande slimmigheden jou helpen. Ook in de wintermaanden zijn er veel kansen om meer omzet te realiseren voor jouw restaurant.

Ik heb een 3 leuke ideeën voor je op een rij gezet want ook in de wintermaanden moet je aan restaurant marketing blijven doen. Zeker wanneer het geen drukke periode is als met de kerstdagen.

 

#1 Organiseer een eskimo BBQ

In de koude wintermaanden denk je vaak niet aan een BBQ maar het kan juist hartstikke leuk zijn. Iedereen zijn skipak aan en gezellig buiten BBQ’en. Zo hebben wij in ons gezin wel eens een hele leuke verjaardag gevierd.

Dit kan uiteraard ook in een restaurant met terras. In de wintermaanden is het zonde om deze locatie niet te gebruiken. Met een eskimo BBQ kan dat dus wel.

Wij hebben ook tips voor de zomermaanden:
Meer omzet voor jouw restaurant in de zomermaanden

Trek het personeel een skipak aan, en adviseer ookgasten om een skipak of warme kleding aan te doen. Dit maakt ook echt het eskimo sfeertje, en beleving is alles voor restaurants. Zet een aantal BBQ’s centraal op jouw terras en maak er een winter BBQ van. Om de avond verder aan te kleden zorg je voor skihut muziek en schenk je Glühwein.

Gasten moeten deze avond vooraf reserveren. Voor een vast bedrag kunnen ze onbeperkt eten en misschien ook wel drinken. Dat is een keuze die je zelf moet afwegen. Hoe dan ook, een leuk thema om meer gasten naar jouw restaurant te krijgen. Succes gegarandeerd.

 

#2 Wie houdt er niet van warme chocolademelk?

Om in de wintermaanden te blijven. Een ander leuk winter idee voor jouw restaurant. Ben je gevestigd op een drukke locatie? Dan kan je voor de deur van jouw restaurant warme chocolademelk verkopen. Uiteraard met slagroom.

Het is niet alleen een manier om wat extra omzet te genereren voor jouw restaurant maar ook voor een positief gevoel bij jouw restaurant.

Wanneer je niet op een drukke locatie zit dan is het een idee om het te delen via social media marketing (bekijk ook onze social media gids voor restaurants). Richt het terras in met warme dekens en vuurkorven en je trekt mensen die wel van gezelligheid houden.

 

#3 Nog meer omzet in de wintermaanden

Waarom stoppen bij warme chocolademelk met slagroom? Warme erwtensoep is een favoriet voor velen. Evenals een broodje warme worst. Ook deze heerlijkheden kan je uiteraard verkopen in de wintermaanden. Niet alleen in jouw restaurant maar ook voor de deur waar mensen in de kou lopen. En wie weet mag en kan je ook een rondje door de buurt doen. Misschien met een bakfiets. Het ijscoman idee, maar dan in de winter.

Doe de online marketing scan

Over de auteur

Deze blog is geschreven door de eigenaar van Marketing Outlaws. Hij is al ruim 15 jaar actief in de mediasector en kent de klappen van de zweep. Heeft ruim 100 websites opgezet en ondersteunt jaarlijkse vele klanten met advies over online marketing. Heeft diverse opleidingen en cursussen afgerond en certificaten behaald. Onder andere van Google en Nima. Het doel van elke online marketing inspanning is gericht op omzetgroei. Gamertag - Illegal Muffin -

Meer over de eigenaar

Gratis Online Marketing Scan?

Ja, ik wil vrijblijvend een gratis scan ontvangen van mijn website om meer klanten uit mijn website te halen.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten

Pin It on Pinterest

Share This